Saturday, 7 January 2017

Dropship Rakan Biz Pesonasara


Nak cari duit poket?

Belanja sekarang semua makin naik, tapi gaji tak naik-naik? Pening paler...

Nak carik 'side-income' mudah yang TAK PERLU kluar MODAL, TAK PERLU pegi jumpa-jumpa orang sana-sini, TAK PERLU pegi pejabat pos uruskan pos barang, TAK PERLU simpan stok melambak bawah katil?

ANDA LAYAK JOIN TEAM BISNES KAMI sebagai DROPSHIP!


'...seronok join team DROPSHIP PESONASARA ni, semua team sporting, membantu, bos pun baik hati, sabar jer layan kami ni...TQ puan...'

'..tak pernah join team bisnes yg best macam ni..bos tak kedekut..item sale pun masih bagi komisyen banyak..'

'..reward bulanan best-best..saya ni surirumah..saya share-share je promote dkt free group..ade order dapat close..terus dapat komisyen..senang jer..boleh buat sambil masak..hihi..'

Alhamdulillah..

Macam-macam feedback positive dari team DROPSHIP kami nih ==> kami panggil diorang yg ohsem nih PESONASARA RAKAN BIZ.
Sebab kami memang nak hubungan kita acam kengkawan jer...jadi lebih erat silaturrahim kita kan 😄

APA yg kami OFFER?

💗 komisyen dari 15%-30%
💗 ada group support di Whatsapp, Telegram & Group FB.
💗 gambar-gambar untuk promosi disediakan
💗 ayat iklan disediakan
💗 tips & motivasi bisnes di beri secara berkala
💗 REWARD bulanan untuk yg capai TARGET SALES
💗 buat ORDER di website kami => www.pesonasara.com [tak ada masalah berebut stok dan lambat dapat confirmation stok ada atau tidak..bebila masa 24jam boleh cek stok sendiri]
💗 pelbagai variasi produk untuk ibu menyusu, ibu mengandung, keperluan ibu berpantang & bayi, milkbooster, buku tambah susu.

SYARAT nak join DROPSHIP apa eaaa...?

👍 ada handphone
👍 ada facebook/instagram
👍 ada online banking (paling bagus ada Maybank atau CIMB)
👍 seorang yg POSITIF , MINAT BERBISNES , MAHU UBAH HIDUP YG LEBIH BAIK & ADA IMPIAN
👍 sporting & sedia belajar benda baru

Ada yuran ke?

Ya...hanya SERENDAH RM30 sahaja!
Murahhhhnye mak aihhh..

Dah TAK SABAR nak join?

Klik sini untuk STEP JOIN DROPSHIP 😄